+40757125673
Program salon: 17:00 - 05:00

Masaj Erotic in Bucuresti

CHERRY DOLLS

Daca sunteti in cautarea unui masaj erotic in Bucuresti, veti gasi mai mult decat un saloan de masaj care va vor oferi un masaj erotic, un masaj de relaxare, senzual si pentru cupluri sau orice alt masaj.
Salonul de masaj erotic Cherry Dolls, situat in centrul Bucurestiului este dedicat sa iti aduca cele mai bune servicii de masaj si masaj erotic in Bucuresti. Indiferent daca va aflati in Bucuresti intr-o calatorie de afaceri sau daca sunteti din Bucuresti, suntem aici pentru Dumneavoastra cu cele mai bune servicii de masaj. Salonul Cherry Dolls si-a dobandit reputatia inalta oferind servicii peste medie si incercam sa ne multumim clientii si sa oferim cele mai bune servicii de masaj erotic din Bucuresti. Odata ce ati trecut prin salonul nostru ca si client, noi nu vom fi surprinsi sa va vedem din nou si din nou.

Servicii Masaj Erotic

Masaj Anti-Stres

Durata: 50 minute
Pret: 400 RON
Masajul antistres este una dintre cele mai eficiente metode de ameliorare a stresului și a efectelor acestuia și un tratament de susținere pentru a preveni problemele legate de stres din corpul nostru. Acest masaj se efectuează cu mișcări lente și ritmice la nivelul capului, gâtului, spatelui și spatelui picioarelor.
PROGRAMARE

Masaj Erotic

Durata: 50 minute
Pret: 500 RON
Masaj erotic senzual in Bucuresti cu maseuze senzuale. Masaj erotic este atunci cand o maseuza este dezbracata aproape goala, si iti face masaj si in zonele mai putin atinse de catre persoane.
PROGRAMARE

Masaj Senzual

Durata: 50 minute
Pret: 600 RON
Masajul senzual este un masaj in care in primul rand se face un masaj corporal normal si incet incet ne concentram asupra zonei intime a clientului.
PROGRAMARE

Masaj corp

Durata: 50 minute
Pret: 500 RON
Masajul corporal este practica de frecare și frământare a corpului cu ajutorul mâinilor. În timpul unui masaj, un terapeut de masaj calificat va aplica o presiune ușoară sau puternică asupra mușchilor și articulațiilor corpului pentru a ușura durerea și tensiunea.
PROGRAMARE

Masaj de Relaxare

Durata: 50 minute
Pret: 500 RON
Un masaj de relaxare este un tratament neted, blând care ameliorează tensiunea musculară, crește circulația și promovează un sentiment general de relaxare.
PROGRAMARE

Masaj erotic pentru cupluri

Durata: 50 minute
Pret: 1000 RON
Un masaj de cuplu implică de obicei doi terapeuți, unul pentru tine și unul pentru partenerul tău. Paturile de masaj sunt așezate unul lângă celălalt, astfel încât partenerii să poată menține contactul vizual în timpul terapiei.
PROGRAMARE

Parerile clientilor nostri

Ai nevoie de un masaj erotic?

Expertele in masaj erotic de la Cherry Dolls te asteapta.