+40757125673
Program salon: 17:00 - 05:00

Modele Maseuze

CHERRY DOLLS

Modele maseuze la salon de masaj erotic Bucuresti pentru un masaj erotic senzual, la dublu sau single in Bucuresti, salon de masaj erotic Cherry Dolls modele si maseuze profesioniste pentru masaj erotic single sau dublu.

Modele Masaj Erotic

Servicii Masaj Erotic

Masaj Anti-Stres

Durata: 50 minute
Pret: 400 RON
Masajul antistres este una dintre cele mai eficiente metode de ameliorare a stresului și a efectelor acestuia și un tratament de susținere pentru a preveni problemele legate de stres din corpul nostru. Acest masaj se efectuează cu mișcări lente și ritmice la nivelul capului, gâtului, spatelui și spatelui picioarelor.
PROGRAMARE

Masaj Erotic

Durata: 50 minute
Pret: 500 RON
Masaj erotic senzual in Bucuresti cu maseuze senzuale. Masaj erotic este atunci cand o maseuza este dezbracata aproape goala, si iti face masaj si in zonele mai putin atinse de catre persoane.
PROGRAMARE

Masaj Senzual

Durata: 50 minute
Pret: 600 RON
Masajul senzual este un masaj in care in primul rand se face un masaj corporal normal si incet incet ne concentram asupra zonei intime a clientului.
PROGRAMARE

Masaj corp

Durata: 50 minute
Pret: 500 RON
Masajul corporal este practica de frecare și frământare a corpului cu ajutorul mâinilor. În timpul unui masaj, un terapeut de masaj calificat va aplica o presiune ușoară sau puternică asupra mușchilor și articulațiilor corpului pentru a ușura durerea și tensiunea.
PROGRAMARE

Masaj de Relaxare

Durata: 50 minute
Pret: 500 RON
Un masaj de relaxare este un tratament neted, blând care ameliorează tensiunea musculară, crește circulația și promovează un sentiment general de relaxare.
PROGRAMARE

Masaj erotic pentru cupluri

Durata: 50 minute
Pret: 1000 RON
Un masaj de cuplu implică de obicei doi terapeuți, unul pentru tine și unul pentru partenerul tău. Paturile de masaj sunt așezate unul lângă celălalt, astfel încât partenerii să poată menține contactul vizual în timpul terapiei.
PROGRAMARE

Parerile clientilor nostri

Ai nevoie de un masaj erotic?

Expertele in masaj erotic de la Cherry Dolls te asteapta.