+40757125673
Program salon: 17:00 - 05:00

Salon Masaj

Daniela

Bună! Ma numesc Daniela si am 25 de ani, m-am mutat recent in Bucuresti si astept sa ma vizitezi! Sunt o fată senzuală, tânără, energică și totuși elegantă. Știu ce își dorește un bărbat și știu să-i ofer în cel mai plăcut mod, ceea ce credea că nu va primi niciodată. Sper că te-am convins și că vei lua decizia corectă să mă suni!

Despre Daniela

Vârsta: 22 ani
Culoare par: Negru
Culoare ochii: Verzi
Înălțime: 170 cm
Greutate: 52 Kg
Orientare sexuala: Heterosexuala
Tatuaje: Nu
Piercing: Nu
Locatie: Bucuresti
Limbi vorbite:
  • Romana
  • Engleza

Review-uri

Nu exista review-uri. Fii primul care posteaza un review.

Servicii oferite de Daniela

Masaj Anti-Stres

Durata: 50 minute
Pret: 400 RON
Masajul antistres este una dintre cele mai eficiente metode de ameliorare a stresului și a efectelor acestuia și un tratament de susținere pentru a preveni problemele legate de stres din corpul nostru. Acest masaj se efectuează cu mișcări lente și ritmice la nivelul capului, gâtului, spatelui și spatelui picioarelor.
PROGRAMARE

Masaj Erotic

Durata: 50 minute
Pret: 500 RON
Masaj erotic senzual in Bucuresti cu maseuze senzuale. Masaj erotic este atunci cand o maseuza este dezbracata aproape goala, si iti face masaj si in zonele mai putin atinse de catre persoane.
PROGRAMARE

Masaj Senzual

Durata: 50 minute
Pret: 600 RON
Masajul senzual este un masaj in care in primul rand se face un masaj corporal normal si incet incet ne concentram asupra zonei intime a clientului.
PROGRAMARE

Masaj corp

Durata: 50 minute
Pret: 500 RON
Masajul corporal este practica de frecare și frământare a corpului cu ajutorul mâinilor. În timpul unui masaj, un terapeut de masaj calificat va aplica o presiune ușoară sau puternică asupra mușchilor și articulațiilor corpului pentru a ușura durerea și tensiunea.
PROGRAMARE

Masaj de Relaxare

Durata: 50 minute
Pret: 500 RON
Un masaj de relaxare este un tratament neted, blând care ameliorează tensiunea musculară, crește circulația și promovează un sentiment general de relaxare.
PROGRAMARE

Masaj erotic pentru cupluri

Durata: 50 minute
Pret: 1000 RON
Un masaj de cuplu implică de obicei doi terapeuți, unul pentru tine și unul pentru partenerul tău. Paturile de masaj sunt așezate unul lângă celălalt, astfel încât partenerii să poată menține contactul vizual în timpul terapiei.
PROGRAMARE